Антей для мене - це друга сім'я!
02 Жовтня 2023

Антей для мене - це друга сім'я!

Скучили вже за нашими інтерв'ю з командою? Сьогодні взяли інтерв'ю у нашої чудової колеги Олени Кіняпіної, яка обіймає посаду заступника керівника представництва в Дніпровському регіоні. 15 років у компанії — це чудова дата.

- Олено, скажіть, як змінилося Ваше життя за 15 років роботи в компанії мрії Антей?

За 15 років були злети та падіння, як в особистому житті, так і в роботі. Антей навчив мене не опускати руки, навіть у найважчих ситуаціях, що потрібно постійно йти вперед, працювати над собою та з добром ставитися до навколишнього світу!

- Згадайте, як Антей трапився у Вашому житті? Чи думали Ви, що Вас затягне сюди так надовго?

У 2008 році сфера моєї діяльності кардинально відрізнялася від нинішньої. Я займалася складською та транспортною логістикою в компанії-виробнику молочних продуктів харчування. Мене просто попросили підшукати складське та офісне приміщення для філії сантехнічної компанії, яка відкривається. Після спілкування з представником компанії Антей, мені надійшла пропозиція стати співробітником нової філії. І ось уже 15 років моє життя пов'язане з компанією Антей.

- Яка, на Вашу думку, найсильніша сторона компанії Антей?

Креативність, інновації, розвиток, професіоналізм, репутація та найголовніше — це стабільність, а як відомо, стабільність це запорука успіху!

- Продовжить фразу: Антей для мене це...

Антей для мене це — друга сім'я!