Brenta collection від ТМ Imprese - вишуканий італійський стиль, що відповідає найвитонченішим дизайнерським рішенням.
20 Грудня 2020

Brenta collection від ТМ Imprese - вишуканий італійський стиль, що відповідає найвитонченішим дизайнерським рішенням.

Чеська компанія-виробник сантехнічної продукції «Imprese SRO» спочатку була заснована як підприємство, яке виробляло комплектуючі (корпуса змішувачів) для європейських виробників. Згодом, викоростовуючи накопичений досвід, компанія перейшла до виробництва продукції під власною торговою маркою.

Основою виробництва стало використання як власних, вже розвинених, виробничих потужностей, так і тісна співпраця з європейськими виробниками комплектуючих (картриджів, аераторів). В основу концепції продукції була закладена простота форм в поєднанні зі зручним і стильним дизайном, тому продукція компанії відмінно виглядає в інтер'єрах будь-яких ванних кімнат.

Новинка від IMPRESE - нова дизайнерська колекція BRENTA

Всі змішувачі «Imprese» — це вироби, повністю виконані з латунного сплаву марки C85700, з вмістом міді не менше ніж 59% (в средньому 61%) з хромонікелевим покриттям. Для додавання виробам гарного дзеркального блиску застосовується метод електрохімічної гальванізації.

Новинка IMPRESE - дизайнерська колекція BRENTA з трьома кольорами поверхні: хром, нікель, графітовий хром.

Ця колекція дуже проста але в той же час позачасова. Буде нас радувати богато років. При проектуванні ми звертали увагу на різні елементи: функціональність, монтаж, комфорт користування, зовнішній вигляд. Всі параметри були ретельно перевірені в лабораторії для підтверждення якості, точності виготовлення і стійкості продукту.

НОВИНКА IMPRESE - дизайнерська колекція BRENTA

Інноваційні рішення Imprese (Чехія) спрямовані на те, щоб отримувати високоякісну продукцію з розумними цінами. Серед основних нововведень, які компанія застосовує в своїй роботі, можна відзначити наступні:

  1. Термостатичні змішувачі Термостатичні змішувачі – подають воду зазначеної температури незалежно від напору. Завдяки цьому регулювання стає точним. Користувачеві не потрібно переставляти важиль змішувача для оптимізації температурного режиму.
  2. Особливе покриття виробів будь-якої серії – змішувачі та душові системи Imprese мають покриття хром, товщина якого становить не менш ніж 8 мкм.