Geberit Academy Summer Camp
20 Липня 2021

Geberit Academy Summer Camp

6 липня співробітники компанії Антей відвідали навчальний тренінг від наших партнерів ТМ Geberit в рамках традиційного заходу Geberit Academy Summer Camp.

Щороку ми із величезним задоволенням зустрічаємося з колегами, партнерами і клієнтами для того, щоб дізнатися про нові продукти і технології від ТМ Geberit, обмінятися досвідом, обговорити тенденції розвитку сантехнічного ринку. Цього разу зустріч, на яку ми чекали два роки, відбулася на березі Чорного моря, у святковій атмосфері.

Команда Geberit Traiding творчо підійшла до інформаційної частини - презентація розширеного асортименту продукції ТМ Geberit будувалась через призму основних потреб споживачів, які вони прагнуть задовольнити при облаштувінні ванної кімнати. Отже, тепер ми озброєні новими знаннями і точно знаємо, що саме пропонувати кожному споживачеві в залежності від того, що для нього найважливіше: чистота, комфорт, дизайн, зручність користування, економія простору чи легка доступність до обладнання ванної кімнати. Наразі широкий асортимент кераміки, меблів, ванн, інсталяцій та інших високоякісних продуктів ТМ Geberit дозволяє легко реалізувати будь-яку з цих потреб.

Щиро дякуємо партнерам за запрошення, а також за нашу довготривалу плідну співпрацю! А фотозвіт нагадає нам про цей яскравий день продуктивної праці та активного відпочинку разом з ТМ Geberit!