Ювілейне інтерв'ю з Петром Паничем, який святкує 15 років роботи у компанії
24 Липня 2023

Ювілейне інтерв'ю з Петром Паничем, який святкує 15 років роботи у компанії

Ювілейне інтерв'ю з Петром Паничем, проєктним менеджером, який святкує 15 років роботи у компанії Мрії Антей. Про свій цікавий професійний шлях, розвиток компанії та особисті успіхи читайте в новому інтерв’ю.

- Петро, згадайте як Антей стався у Вашому житті? Розкажіть нам цю дивовижну історію.

Вітаю! Усе почалося, коли я ще був студентом і дуже хотів працювати, щоб мати власні гроші. Тому я попросив своїх друзів повідомляти мене, якщо десь з’явиться вакансія. Одного разу до мене зателефонував одногрупник і сказав, що в компанії Антей відкрита вакансія промоутера. Я вирушив до Одеси на співбесіду, маючи за плечима стажування в «Новій Лінії». І на співбесіді я почув: «Вітаємо, Ви в нашій компанії».

- Яким був Ваш професійний шлях у компанії?

Моя перша посада була промоутером у мережі «Епіцентр» у місті Івано-Франківськ. Через кілька років я отримав пропозицію стати менеджером B2B продаж, а пізніше перейшов на посаду менеджера з розвитку ексклюзивних брендів. Зараз я займаюсь різними проєктами.

- Петро, від чого Ви отримуєте найбільше задоволення у своїй роботі?

Найбільше задоволення я отримую, коли завершую великий проєкт, і клієнти дуже задоволені нашою співпрацею.

- Як змінилися Ви та ваше життя за ці 15 років у команді Антей? Можливо сталося щось пам’ятне?

Життя постійно змінюється, і все залежить від того, наскільки швидко ти можеш адаптуватися до цих змін. Особливо пам’ятною подією для мене було те, коли клієнт зі Львівського представництва виграв автомобіль на Imprese Fest.